pozadie
Posledná zmena: 18.06.2024

Kurz Poď na KURZ, naučíme ťa účtovníctvo a staň sa JUNIOR ÚČTOVNÍK + PRAX účtovníctva /ZADARMO cez úrad práce/

Názov modulu:Podvojného, Jednoduchého a Mzdového účtovníctvo
Miesto realizácie kurzu:Výuka prebieha online. Pripojenie je jednoduché a zvládnu ho aj začiatočníci.

www.Midaro.sk
Kurz sa poskytuje: Celá SR, Zahraničie, Bratislava, Malacky, Pezinok, Senec, Dunajská Streda, Galanta, Hlohovec, Piešťany, Senica, Skalica, Trnava, Bánovce nad Bebravou, Ilava, Myjava, Nové Mesto nad Váhom, Partizánske, Považská Bystrica, Prievidza, Púchov, Trenčín, Komárno, Levice, Nitra, Nové Zámky, Šaľa, Topoľčany, Zlaté Moravce, Bytča, Čadca, Dolný Kubín, Kysucké Nové Mesto, Liptovský Mikuláš, Martin, Námestovo, Ružomberok, Turčianske Teplice, Tvrdošín, Žilina, Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Brezno, Detva, Krupina, Lučenec, Poltár, Revúca, Rimavská Sobota, Veľký Krtíš, Zvolen, Žarnovica, Žiar nad Hronom, Bardejov, Humenné, Kežmarok, Levoča, Medzilaborce, Poprad, Prešov, Sabinov, Snina, Stará Ľubovňa, Stropkov, Svidník, Vranov nad Topľou, Gelnica, Košice, Košice - okolie, Michalovce, Rožňava, Sobrance, Spišská Nová Ves, Trebišov
Poznámka k cene:ZADARMO cez program úradu práce.
Popis akreditácie:Ministerstvo školstva Číslo POA: 3529/2021/87/1
Dátum vydania akreditácie:06.12.2021
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Ponúkame ti komplexné vzdelávanie s ročným podporným programom, vhodné aj pre úplných začiatočníkov s možnosťou získať ho teraz cez úrad práce ZADARMO.

Už počas absolvovania vzdelávania môžeš začať pracovať v oblasti účtovníctva, ako napr. pomocný účtovník, fakturant, administratívný pracovník a pod.

Účtovné vzdelanie ti bude prínosom aj v celej rade ďalších profesií a odvetví (napr. administratíva, bankovníctvo, poisťovníctvo, manažment, obchod, atď.) a samozrejme aj v prípadnom tvojom podnikaní.

Naučiť sa účtovníctvu rozumieť a ovládať ho v praxi si vyžaduje dostatok času, úsilia a hlavne chuť. Absolvovať len nejaký rýchlo kurz, hoci aj akreditovaný - akých je na internete plno, častokrát nestačí!

Preto sme v MIDARE zostavili unikátny program, ktorý ťa povedie postupne celý jeden rok, aby si sa stala skutočne pripravenou JUNIOR účtovníčkou.

Čím ťa program prevedie a čo sa naučíš ?

Začneme s viac ako 3 mesačným intenzívnym akreditovaným online kurzom účtovníctva. Výuka prebieha online naživo s lektorom, ktorého sa môžeš kedykoľvek pýtať svoje otázky. Pripojenie je jednoduché a zvládne ho úplne každý. K dispozícií je videorchív.

Po kurze pokračujeme praxou, aby si sa ešte viac zdokonalila. Po kurze sme pre teba pripravili sériu účtovníctiev a miezd rôznych firiem (napr. stavebná firma, e-shop, kaviareň, obchod, výrobný podnik, atď. ), ktoré samostatne zaúčtuješ a zostavíš všetky výkazy a daňové priznania ako riadny účtovník. Výsledky nám pošleš na kontrolu a ak bude všetko v poriadku môžeš získať certifikát o praxi a certifikát z KROSU.

Môžeš sa spoľahnúť na našu podporu a pomoc. Staneš sa na celý rok členom MIDARO ACADEMY. Je to prvá odborná sociálna sieť pre účtovníkov určená na kontinuálne vzdelávanie a vzájomnú spoluprácu. V MIDARO ACADEMY sme pre teba pripravili odborné školenia, workshopy, články, fórum, poradenské skupiny pre otázky, doplnkové kurzy, tréningy a mnoho iného, čo nielen začínajúci účtovník potrebuje.

Podrobné info a možnosť prihlásenia nájdeš na web stránke www.Midaro.sk
Organizačné údaje o kurze:Môžeš si vybrať doobedný alebo večerný termín.
Frekvencia výučby: 3 - 4 x týždenne cez pracovné dni.
Čas výučby: 8.15 - 13.30 (doobedný) 16.15 - 20.15 (večerný).
Trvanie kurzu: Komplexný kurz (3 - 4 mesiace).

Formulár, ktorým požiadaš úrad práce o zaplatenie kurzu spolu s návodom pošleme poštou po uzatvorení prihlášok.

Na otázky ti radi odpovieme na 0917 601 752 alebo mailom na [email protected]

Podrobné info a možnosť prihlásenia nájdeš na web stránke www.Midaro.sk
Poznámka k termínu realizácie:Kurz otvárame každý mesiac.
Rozsah kurzu:264 h.
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba:
Meno:Zákaznícka podpora
Telefón:+421 917 601 752
Vzdelávacia inštitúcia:
Názov:MIDARO
Adresa:Vajanského 865/8, 02401 Kysucké Nové Mesto
Informácie o spoločnosti:Už od roku 1994 poskytujeme vzdelávanie v oblasti účtovníctva. Doposiaľ naše kurzy navštívilo viac ako 2 500 spokojných klientov. Naša firma poskytuje komplexné služby externej účtovnej kancelárie a preto Vám vieme ponúknuť informácie priamo z praxe.
Vzdelávacie aktivity:Kurzy účtovníctva: - Podvojné účtovníctvo /144 hod./ - Jednoduché účtovníctvo /56 hod./ - Mzdové účtovníctvo /64 hod./ - Komplexný kurz účtovníctva /264 hod./ Všetky moduly kurzov účtovníctva sú akreditované Ministerstvo školstva SR. Úspešný absolventi kurzu dostanú po ukončení osvedčenie o vzdelaní s celoštátnou platnosťou.